IPZ-herzebrock.jpg

Inventiveness since 1959.
Made in Europe is STEINEL's formula for success.

With a promise of quality - When we do something, we do it properly. For some, this doesn't seem to fit in with today's fast pace of life. Where others focus on pressure of time and the need to show returns, we set store by innovation and durability – and offer outstanding products at an attractive price.

Steinel.

Compania inventatorului.

Suntem deschisi la perspective proaspete, gandim fara restrictii si dezvoltam lucruri care nu numai ca deschid drumul, dar sunt si in interesul omului si al mediului.

Facts and figures on STEINEL

solarleuchte-xsolar-l-s-panel.png

Acelasi, dar imbunatatit

STEINEL isi defineste succesul prin calitatea inovatiilor sale de peste 50 de ani. Imaginatia, expertiza tehnica si multi ani de experienta sunt factori care fac ca produsele sa fie „tipic STEINEL”. STEINEL a reusit sa faca progresul in dezvoltarea produselor inca din 1976. Un tester electronic de tensiune pentru tensiunea alternativa si continua a fost primul produs fabricat de STEINEL. STEINEL a lansat linia de produse pentru scule termice cu primul aplicator de lipici topit la cald in 1980, adaugand scule cu aer cald in 1983. STEINEL a inceput sa dezvolte lampi de exterior controlate de senzori in 1987 si a inventat prima lampa cu senzor din lume. In 2002, STEINEL a fost primul producator care a folosit tehnologia senzorilor de inalta frecventa pentru detectarea miscarilor in spatii si cladiri si a integrat sistemul HF invizibil in lampi. Astazi, STEINEL este la fel de mult liderul mondial al marcii in acest segment, ca și în cazul utilizării iluminatului cu LED în combinație cu tehnologia senzorilor. Exemple de produse de succes includ RS PRO LED S1, precum si ultima generatie de proiectoare XLED puternice cu o matrice de lentile pentru iluminarea unor zone mari. Cel mai recent, a patra tehnologie de senzori a fost dezvoltata sub forma unui sistem de senzori cu camera care detecteaza doar oamenii si chiar ii poate numara.

In calitate de lider in inovatie si tehnologie, STEINEL este intotdeauna cu un pas inainte.

qualitaetskontrolle-frau.png

Calitate si siguranta testate


Precizie, durata lunga de viata si performanța durabila - aceste criterii de calitate sunt marca produselor STEINEL care le-au facut de succes. Un sistem de management al calitatii (QMS) cuprinzator si strans asociat asigura in mod constant ca fiecare produs indeplineste standardele de calitate STEINEL. STEINEL QMS este in functiune in intregul grup al companiei - ceea ce insemana ca este utilizat in fiecare locatie de productie din Europa. Este certificat conform standardului de calitate ISO 9001 aplicabil la nivel international. Toate site-urile de productie sunt auditate in mod regulat si de evaluatori de calitate profesionisti. Organismele de certificare, precum TÜV, VDE sau UL, monitorizeaza, de asemenea, instalațiile de producsie si testare. Inutil sa spun ca toate directivele europene, cum ar fi REACH, RoHS sau EMC, sunt implementate si respectate in productie. Primele verificari ale calitatii se fac inca din etapa interna a marfurilor. Monitorizarea procesului in timpul producsiei si o inspectie finala 100% a fiecarui produs asigura performante si siguranta perfecte. Toate produsele STEINEL primesc sigiliul extern al sigurantei testate de la TÜV-GS sau VDE. Toate lampile profesionale STEINEL poarta în plus marca ENEC europeana de siguranta.

energieeffizienz-wald.png

Inovatii pentru economisirea energiei

Eficienta energetica este o problema esentiala zilelor noastre, atunci cand vine vorba de conservarea resurselor si protectia climatului. Aproximativ 19% din energia utilizata in intreaga lume reprezinta iluminatul. Aceasta echivaleaza cu o cerere anuala de aproximativ 2.650 terrawatt-ora. Aici, utilizarea inteligenta a iluminatului poate contribui enorm la economisirea energiei.

Tehnologia senzorilor de la STEINEL face posibil iluminatul inteligent - pentru binele mediului, dar si pentru confort suplimentar, siguranta si securitate in fiecare zi. Este pornit automat numai atunci cand este de fapt necesar si se opreste automat din nou cand nu mai este necesar. Acest lucru nu numai ca economiseste energie, ci si reduce emisiile de CO2 si reduce costurile. Combinarea tehnologiei LED inovatoare cu tehnologia senzorilor poate face chiar si o economie de energie de pana la 90%.

Corpurile de iluminat cu senzor, detectoarele de miscare si detectoarele de prezenta de la STEINEL demonstreaza cat de inteligent poate fi utilizata energia. Produsele de inalta tehnologie si inovatoare de la STEINEL merg mana in mana cu eficienta energetica - fie acasa, fie in afaceri.

eigene-fertigung-frau.png

Productie la fabricile proprii ale companiei

Intregul Grup STEINEL este condus si administrat de la Herzebrock-Clarholz. Dar STEINEL produce si propriile sale produse. Pentru a asigura o calitate perfecta, produsele sunt fabricate numai la fabricile proprii ale companiei din Leipzig, Elvetia, Romania si Moldova - in spatiii care acopera o suprafata totala de peste 40.000 de metri patrati.

Pe langa operarea unui sistem cuprinzator de management al calitatii, STEINEL acorda o importanta extraordinara monitorizarii fiecarui aspect al procesului de productie. Acesta este singurul mod de a realiza produse inovatoare si de inalta calitate. Ponderea productiei care are loc in interior - integrare verticala - este exceptional de mare. Iata doar cateva exemple: STEINEL Leipzig modeleaza fiecare componenta de plastic si chiar produce materialul plastic in sine. Fabrica de la Leipzig are, de asemenea, propriul sau departament de fabricare a matritelor. Fabrica elvetiana din Einsiedeln gazduieste centrul de excelenta STEINEL pentru electronice complexe. Facilitatile de ultima generatie incorporeaza automat componente pe placile de circuite imprimate cu o rata de pana la o mie pe minut - un serviciu de producțte oferit pentru intregul grup STEINEL. La randul lor, fabricile din Romania si Moldova efectueaza toti ceilalti pasi in fabricatie pana la produsul finit, ambalat. Calitate de la STEINEL - fabricata in Europa.

The STEINEL company film