Despre noi

Informatii, Disclaimer si note juridice

STEINEL DISTRIBUTION SRL
Str.Campului, nr.1 FSR

Hala Scularie, birourile 4-7
505400 Rasnov, Brasov

Telefon: +40 268.530000

Fax: +40 268.531111

E-Mail: info@steinel.ro
Internet: www.steinel.ro

Administratori: Victor Hoffmann, Gudrun Simon, Christian Jäger
CUI.: RO 25556436
Reg.Comertului: J08/782/2009

Exonerare de raspundere
Informatiile de pe aceste pagini ale site-ului web sunt actualizate periodic. In ciuda atentiei, detaliile s-ar putea sa se fi schimbat de la publicare sau sa contina erori si inexactitati. Din acest motiv, nu se poate accepta nicio raspundere sau nu se poate garanta ca informatiile furnizate sunt actualizate, corecte si complete. Acest lucru se aplica si tuturor celorlalte pagini ale site-ului web la care se face trimitere prin hyperlink. STEINEL nu este responsabil nici pentru continutul paginilor site-ului web care pot fi atinse pe baza unui astfel de link. In plus, STEINEL isi rezerva dreptul de a aduce modificari paginilor site-ului web furnizate. Continutul si structura acestor pagini ale site-ului web sunt protejate.


© Copyright
Toate drepturile rezervate. Copiile, imaginile, grafica, sunetul, animatiile si videoclipurile, precum si plasarea lor pe site-urile web STEINEL sunt protejate de legea drepturilor de autor si de alte legislatii de protectie. Acest continut al acestor site-uri web nu trebuie copiat, distribuit, modificat sau pus la dispoziția terrilor in scopuri comerciale, adica acest site web nu ofera nicio licenta pentru utilizarea proprietatii intelectuale a STEINEL sau a tertilor. Acest lucru se aplica si imaginilor, graficelor si sunetelor utilizate pe site-urile web STEINEL care sunt supuse dreptului de autor.

Registrul marcilor
Dacă nu se specifica altfel, toate marcile comerciale de pe site-urile web STEINEL sunt protejate de legea marcilor. Acest lucru se aplica in special marcilor comerciale ale brand-ului STEINEL, etichetelor de tip, siglelor si emblemelor companiei. Marcile comerciale si elementele de design utilizate pe site-urile noastre web sunt proprietatea intelectuala a Steinel.


Nota juridica

STEINEL DISTRIBUTION este incantata ca vizitati acest site si sunteți interesati de produsele prezentate. Orice date cu caracter personal colectate pe site-ul nostru web vor fi stocate, prelucrate si, eventual, transmise catre companiile grupului STEINEL numai in scopul de a va raspunde cererilor, de a trimite informatii despre produse sau de a trimite cereri de servicii.

Va asiguram ca informatiile pe care le furnizati vor fi tratate confidential in conformitate cu prevederile aplicabile ale legii privind protectia datelor.