Magazin scule


descoperă categoriile


kontaktieren-Sie-uns.png.jpg

Dorești o ofertă de preț?

Cere o ofertă personalizată de la unul dintre reprezentanții noștri.nu ai găsit ce căutai?


Magazin de scule

Pasionații de bricolaj sau persoanele care își doresc ca fiecare detaliu să fie pus la punct în jurul lor se vor bucura cu siguranță de oferta vastă de scule de specialitate Steinel. Acestea sunt realizate pentru a facilita pe cât posibil munca necesară într-o activitate, în timp ce rezultatele vor atinge cele mai înalte standarde de calitate. Opțiunile sunt multiple și adaptate unor cerințe specifice ale domeniului, astfel încât fiecare articol pus la dispoziție să îndeplinească o funcție clară și necesară din anumite procese de lucru.


Descoperă oferta Steinel

Din dorința de a pune la depoziția fiecărui client toate dispozitivele de care ar putea avea nevoie, am consolidat o ofertă cât mai vastă care să cuprindă cât mai multe modele dintre categoriile de scule de bază:

Suflante cu aer cald – sunt utile în nenumărate activități precum dezghețare, uscare, formare, contractare și nu numai. Deținerea unui astfel de dispozitiv va simplifica cu mult munca fiecărui meșter, reușind să ducă la bun sfârșit orice proiect într-un timp foarte scurt. 

Capsatoare – extrem de eficiente în construcții, aceste scule îndeplinesc numeroase funcții. Sunt dispozitive electrice sau manuale, care facilitează montarea diverselor piese pe suprafețe de mare întindere. Pot fi utilizate în raport cu mai multe tipuri de accesorii și sunt ideale în aplicații de amenajări interioare și exterioare. 

Clești de nituit – cu ajutorul lor montările de materiale sunt acum mult mai ușoare. Cu doar o mișcare, ai fixat nitul în suprafața dorită, rezultând o construcție foarte rezistentă și de durată. Este dispozitiv universal ce se dovedește fi foarte util pe multe planuri. 

Pistoale de lipit – lipirea prin topire nu a fost nicicând mai facilă. Cu ajutorul acestor mecanisme inovative vei realiza mult mai simplu și rapid aplicații industriale sau meșteșugărești, fără să fie nevoie să exerciți un efort prea mare în acest sens. Ușor de folosit, simple și eficiente, nu trebuie să lipsească din kitul niciunui profesionist.


Cumpără acum în schimbul celor mai bune prețuri

Cu Steinel nu ești nevoit să faci investiții prea mari pentru a te putea bucura de toate avantajele pe care ți le oferă o astfel de tehnologie inovativă. De aceea, colaborarea cu noi devine foarte benefică nu doar sub aspect practic și tehnic, ci și financiar. Costul pentru fiecare dispozitiv în parte este calculat în funcție de dotările pe care le are, de complexitatea lui, dar și de numărul de roluri pe care le poate îndeplini. Așadar, beneficiezi de cel mai bun raport cost avantaje de pe piață, care să îți permită să faci orice achiziție îți dorești.


Plasează o comandă simplu și rapid din magazinul de scule

Cea mai dificilă parte este să te hotărăști la un singur dispozitiv dintre multitudinea pe care le ai la dispoziție. După ce treci de această etapă nu mai rămâne decât să ne comunici detaliile de livrare, astfel încât noi să ne putem ocupa cât mai repede de solicitarea ta. Produsul va ajunge la tine în cel mai scurt timp, prin curier rapid. În plus, dacă comanzi de peste 500 de lei, taxele de livrare sunt eliminate.