Lampi up/down

6 Produse
Filtre active:

Lămpi up/down

În calitate de distribuitor de corpuri de iluminat cu peste 60 de ani de experiență, Steinel îți garantează calitate și performanță la cel mai înalt nivel. Moderne, inovative și versatile, lămpile up/down sunt ideale pentru montarea la interior, la intrările și fronturile caselor sau pe pereții acestora. Sunt soluții elegante și foarte eficiente, date fiind opțiunile din dotare, cât și aspectul futurist. 


Calitate la cel mai înalt nivel

Fiecare lampă este realizată în așa fel încât să reziste cu brio în fața tuturor condițiilor la care este expusă. Dat fiind faptul că sunt destinate uzului în exterior, nici ploaia, nici șocurile nu le vor afecta funcționalitatea. Sunt concepute din materiale dure menite să protejeze tehnologia inovativă pe baza căreia funcționează. Durabile și extrem de aspectuoase, lămpile up/down vor da o nouă față casei tale și în funcție de lumina propagată. Caldă, rece sau neutră, mai intensă sau mai pală, aceasta diferă în funcție de modelul ales, însă ai garanția unei iluminări eficiente și de durată, fie ea doar ambientală. 


Funcții performante încorporate

Majoritatea lămpilor up/down din oferta noastră funcționează pe baza energiei solare. Asta înseamnă cost zero la utilizare, investiția în dispozitiv amortizându-se rapid. Cu senzori de mișcare încorporați, se vor aprinde automat ori de câte ori este nevoie. Pot fi utilizate pe mai multe trepte de lumină, în funcție de momentul zilei. Dispun de comutator crepuscular, ceea ce permite încărcarea pe timpul orelor de lumină naturală și pornirea automată odată cu lăsarea întunericului. 

Au de asemenea utilitate multiplă, fiind potrivite atât pentru iluminarea constantă a zonelor vizate, cât și pentru crearea unei ambianțe cât mai plăcute. Tu vei putea beneficia de ambele, în funcție de gradul de intensitate setat, fără să fie nevoie să te deplasezi, dată fiind telecomanda de control. 


Prețuri mai mult decât avantajoase

Ne dorim ca produsele noastre să fie accesibile unei categorii cât mai vaste de public și tocmai de aceea am setat un interval larg de prețuri. În acest mod va fi mult mai ușor să îți găsești lampa ideală care să se încadreze totodată și în bugetul pe care îl ai rezervat pentru această achiziție. În plus, îți garantăm că fiecare corp de iluminat Steinel este o investiție pe termen lung, care va performa ca în prima zi chiar și după ani de utilizare intensivă. 


Proces facil de comandă și retur

Pentru a intra în posesia lămpii preferate, tot ceea ce ai de făcut este să completezi cererea de comandă, iar de restul ne ocupăm noi. O vom procesa imediat și vom expedia coletul în cel mai scurt timp. Colaborăm cu firme de curierat rapid care garantează o livrare rapidă și sigură, direct la ușă, oriunde în țară. În plus, dacă suma totală depășește 500 de lei, nu mai este percepută taxa de transport.

Din momentul în care articolul ajunge în posesia ta, ai timp să te decizi dacă este ceea ce îți dorești sau nu. În caz contrar, politica de retur este foarte simplă și poți accesa formularul foarte facil.