Solutii inteligente pentri birouri si spatii de lucru

12.30 p.m. - ora 3.45 p.m. O întalnire importanta la Campana & Schott, Frankfurt / Main

Ideea din spate
Tehnologia senzorilor care organizeaza salile de sedinte exact asa cum dorim: Simplu.

La fel ca multi angajatori moderni, compania de consultanta tehnologica Campana & Schott din Frankfurt ar dori sa ofere angajatilor sai un loc de munca atractiv, chiar daca spatiile de birouri din zonele metropolitane sunt rare si costisitoare. In acelasi timp, spatiul existent nu este adesea utilizat in mod optim din cauza schimbarilor din lumea muncii. Utilizarea salilor de sedinte este o componenta centrala a vietii de lucru de zi cu zi. Campana & Schott organizeaza rezervarea pe internet si alocarea salilor de sedinte cu solutia Smart Workspace. Senzorul optic HPD2 de la STEINEL ofera date digitale despre utilizarea camerei. Un sistem de asistenta care utilizeaza Chat Bot si Digital Signage ii ajuta pe angajati sa gaseasca camere disponibile si sa economiseasca timp de lucru valoros.

The project

 • Client: Campana & Schott
 • Locatie: Frankfurt, Germania
 • in uz din 2019
 • 11 sali de sedinte, fiecare cu un senzor optic HPD2
 • Servicii: Software, hardware si servicii

Prezentare generala

campana-assistenzsystem-bildschirm.jpg"

Panou informativ digital in fiecare sala de sedinte. Afisajul arata daca si pentru cat timp este utilizata o incapere. Rezervarile spontane se pot face direct prin display.

hpd2-buero.jpg"

Ca senzor optic, HPD2 detecteaza daca si cate persoane sunt intr-o sala de sedinte. Un singur HPD2 poate supraveghea o cameră cu o suprafata de pana la 100 m².

terminreservierung-app.jpg"

Birouri si sedinte flexibile: rezervarile pot fi facute de oriunde cu soluția web.

Camera potrivita pentru fiecare intalnire.

In ciuda digitalizarii si a birourilor de acasa, salile de sedinte din biroul analog sunt solicitate. Inainte de fiecare intalnire, trebuie gestionate cautarea si rezervarea unei camere adecvate. Numarul salilor de sedinte este de obicei limitat. In plus, modificarile spontane ale intalnirii, participantii sau chiar anularea sedintei planificate fac rezervarea mai dificila. Cu solutia Smart Workspace, nu numai organizarea intalnirilor devine mai usoara si se economiseste timp de lucru valoros. Utilizarea spasiului disponibil poate fi, de asemenea, analizata si pot fi definite economiile potentiale.

MeetingRoom_Boris_Ovcak.jpg

„Obiectivul nostru de a reduce costurile de inchiriere si de a oferi un loc de munca mai bun a fost atins cu solutia Smart Workspace”.

Boris Ovcak, Direktor Campana & Schott

Detalii proiect

meeting_room_Floorplan.svg
campana-HPD2.jpg

HPD2

Ca un senzor optic, HPD2 detecteaza daca si cate persoane sunt intr-o sala de sedinte.

11

11 sali de sedinte la Campana & Schott la baza de operare din Frankfurt

24h

Rezervarile pot fi realizate de oriunde cu ajutorul solutiei web.

200

No-show reservations cancelled via chatbot in one month

campana-raumbbuchung.jpg

Managementul incaperilor, calea cea mai simpla.

Datele senzorilor ajuta personalul sa gaseasca spatii disponibile si adecvate in timp real. Ecrane de semnalizare digitala, portalul web sau bot-ul de asistentă pot fi utilizate in acest scop. Membrii personalului economisesc timp pretios de lucru in cautarea salilor disponibile.

HPD2 informeaza sistemul atunci cand nu este utilizata o sala de intalnire rezervata. Un chatbot aminteste organizatorului intalnirii ca incaperea este rezervata. Daca sala de sedinte nu mai este necesara, poate fi pusa din nou la dispozitie. Acest lucru evita rezervarile inutile.

campana-arbeitsplatz.jpg

Spatiu de lucru digital

Personalul se asteapta tot mai mult sa gaseasca tehnologii inteligente intr-un loc de munca atractiv. Pe langa rezervarea salilor de sedinte, solutia Smart Workspace poate fi folosita si pentru organizarea cautarii unui spatiu de lucru FlexDesk.

Alte produse pentru cladiri de birouri

Doriti sa va optimizati spatiul de birou?

Alte aplicatii

 • tot
 • Casa & Gradina
 • Cladiri rezidentiale
 • Parcare & Transport
 • Industrie & Logistica
 • Birouri & Spatii de lucru
 • Educatie
 • Ospitalitate
 • Sanatate & Ingrijire