…

Solutii inteligente pentru caldirile rezidentiale

Merita sa fii smart. Chiar si in caldirile rezidentiale.

Ideea din spate
Sisteme inteligente de iluminat care fac viata in cladiri rezidentiale sigura si placuta - si economisesc energie.

Zonele publice ale cladirilor rezidentiale trebuie sa fie bine iluminate, astfel incat rezidentii, vizitatorii si furnizorii sa isi poata găsi drumul usor si in siguranta. Cu toate acestea, acest lucru nu necesita iluminat permanent al zonelor precum coridoarele, casele scarilor sau zona de intrare. Daca lumina este comutata in mod inteligent in functie de utilizarea unei zone si este luata in considerare orice lumina naturala disponibila, cladirile rezidentiale ofera un mare potential de economii.

Lampile moderne cu senzorde la STEINEL insotesc utilizatorii in drumul lor prin cladire, asigurand o buna senzatie de securitate si economisind energie.

Prin integrarea Bluetooth in lampile noastre, cream noi posibilitati pe care le numim „Light Intelligence”. Aceasta permite functii precum conectare usoara si setarea grupurilor invecinate prin intermediul aplicatiei. In plus, sunt disponibile date de monitorizare a fiecarui corp de iluminat si informatii de analiza ale intregii retele de iluminat.

Proiectul

 • Exista aproximativ 42 de milioane de apartamente in Germania
 • Orasele mari cresc in mod disproportionat, in special prin afluxul de tineri
 • Crestere semnificativa a pretului in constructia si intretinerea cladirilor rezidentiale
 • In timp ce numarul persoanelor angajate in constructiile rezidentiale a crescut cu doar 25% intre 2008 și 2018, comenzile disponibile aproape s-au triplat in aceasta perioada.

Prezentare generala

APARTMENT-BUIDLING_2.jpg"

Bluetooth este limbajul care conecteaza diferitele lampi din cladirile rezidentiale, aducandu-le împreuna pentru a crea o retea de iluminat inteligent.

APARTMENT-BUIDLING_3.jpg"

Lampile avansate cu Bluetooth nu doar ca maresc eficienta unei cladiri, ci si valoarea proprietatii. De asemenea, costurile pot fi reduse analizand consumul acestora.

Appartment_Building_Slider_Bluetooth.jpg"

In fiecare parte a cladirii, senzorii si lampile cu senzor sunt interconectate fara cabluri si pot fi controlate prin aplicatie cu o usurinta incredibila.

Inteligenta este buna. Inteligenta conectata este mai buna.

Inteligenta iluminatului bazata pe Bluetooth garanteaza confortul si comoditate maxima in schimbul unui consum minim de energie. Si ofera capacitatea de a interconecta diferite lampi in diferite parti ale cladirii - indiferent de produs si spatiu. Astfel, de exemplu, lumina de la intrare poate fi legata de iluminatul din casa scarilor. Astfel, lumina este pornita automat numai unde este cu adevarat nevoie.

APARTMENT-BUIDLING_4.jpg

„Inteligenta simpla bazata pe Bluetooth ne permite sa oferim confort maxim in schimbul unui consum minim de energie.”

Marcus Lund, Product Manager KHS, Sweden

Precedand si insotind lumina

Acolo unde suprafete mai mari dintr-o cladire trebuie iluminate, este logic sa legati mai multe lampi intre ele. Cu seria RS PRO Connect R, acest lucru se realizeaza foarte usor prin Bluetooth folosind o aplicatie fara a pune cabluri suplimentare. Se pot crea si grupuri de iluminat. Controlul inteligent al iluminatului asigura faptul ca lumina se aprinde oriunde se afla utilizatorul. Utilizatorii sunt insotiti de lumina pana la destinatie, ca sa spunem asa, si se simt intotdeauna in siguranta - confort suplimentar real. In zonele care nu sunt utilizate, lumina ramane stinsa sau ofera doar un nivel estompat de iluminare. Daca lampile compatibile Bluetooth din alte zone sunt, de asemenea, integrate in sistemul de control, lumina din casa, de exemplu, poate fi legata de iluminatul din parcarea subterana.

Iluminatul poate fi la fel de inteligent ca acesta

Apartment_DE_3.svg
MOOD_IR180.jpg

Senzor de perete - IR 180

Este bine cand lucrurile pur si simplu functioneaza asa cum ar trebui, fara nicio contributie majora. Asa cum face, cu usurinta, IR 180 UP, care poate fi utilizat pentru a automatiza lumina in coridoare, scari sau WC-uri in aproape orice moment.

Spot DUO_Sensor.png

Spot Duo Sensor Connect

Proiectorul dublu DUO oferă o iluminare clara, punctuala la intrari si pasaje. Pentru a ilumina zone mai mari, mai multe proiectoare pot fi conectate in retea - fara a pune cabluri.

RS-PRO-Connect-R30.png

RS Pro Connect LED

Interconectabile fara fir, prin Bluetooth, lampile din seria RS PRO PRO Connect sunt dotate cu 4 functii de iluminare reglabile digital.

iHF_3D_anthrazit.png

iHF 3D Bluetooth

IHF 3D este conectat la iluminatul din zona de intrare si se aprinde ori de cate ori o persoana se apropie de cladire.

App_Connect.jpg

Pur si simplu comunicare. Exact cum fac si lampile noastre Bluetooth

Lampile Bluetooth ofera numeroase oportunitati. Cum ar fi usurinta de interconectare si setarea grupurilor vecine prin intermediul aplicatiei. La acestea se adauga datele de contorizare si monitorizare inteligente ale luminilor individuale, precum si informatii valoroase de analiza cu privire la toate aspectele retelei de iluminat. Pe aceasta baza, parametrii, precum orele de functionare sau nivelurile de lumina, pot fi ajustate dupa cum este necesar. In acest fel, proprietarii pot creste eficienta cladirii, In timp ce rezidentii se simt in siguranta in toata cladirea si beneficiaza, de asemenea, de costuri mai mici.

2021

Sistemele de iluminat STEINEL de ultima generatie respecta noile cerinte ale UE privind eficienta.

100%

Corpuri de iluminat si senzori pe perete, tavan sau pe casa scarii sunt usor de setat si controlat cu ajutorul aplicatiei STEINEL - 100% confort.

75%

Iluminatul controlat de senzori poate reduce consumul de energie intr-un complex rezidential cu aprox. 75%.

Vecinii buni vorbesc intre ei. Senzorii buni fac la fel.

Alte aplicatii

 • tot
 • Casa & Gradina
 • Cladiri rezidentiale
 • Parcare & Transport
 • Industrie & Logistica
 • Birouri & Spatii de lucru
 • Educatie
 • Ospitalitate
 • Sanatate & Ingrijire