…

Solutii inteligente pentru health & care

Este vorba despre individ. Nu despre tehnologie. Solutii pentru acasa.

Ideea din spate
Ajutand oamenii sa traiasca in continuare in propriile locuinte si reducand munca personalului de asistenta medicala.

In timp ce speranta de viata in societatea noastra creste, rata natalitatii scade de ani de zile. Aceasta inseamna ca in viitor vor fi din ce in ce mai multi oameni in varsta si tot mai putini tineri care sa aiba grija de ei. Aceasta schimbare demografica va avea, de asemenea, un impact asupra sectorului de ingrijire. Va fi nevoie de mult mai mult personal de asistenta medicala, atat in ​​sectorul internat, cat si in cel extern. Acest lucru poate duce la lipsuri si calitate scazuta in ingrijirea medicala.

Indiferent daca este acasa sau in unitati de ingrijire - solutiile tehnice inteligente ajuta personalul de asistenta medicala, ajutandu-le sa le usureze volumul de lucru in rutina de ingrijire de zi cu zi. Acestea faciliteaza ingrijirea rudelor la domiciliu si permit persoanelor care au nevoie de ingrijire sa ramana in propriile locuinte.

Proiect

 • 1/5 din persoanele care locuiesc in Germania au 65 de ani sau mai mult
 • Ponderea persoanelor care au nevoie de ingrijire pe termen lung in populatia generala este de 4,1% - si este in crestere
 • 95 % spun ca posibilitatea de a primi ajutor si ingrijire la domiciliu este importanta sau foarte importanta sub aspectul pastrarii independentei lor la batranete.
 • In ultimii 20 de ani, numarul serviciilor de ingrijire a crescut cu 30%, la 14.050.

Aveti grija de un sentiment mai bun de bunastare - asistat digital

Mockup_iPhone_zugeschnitten.jpg"

Pacient extern - rude linistite: rudele sunt intotdeauna bine informate si sunt alertate rapid in caz de urgenta.

Mockup_iPad_Pflegedienst_zugeschnitten.jpg"

Serviciul de ingrijire flexibil: serviciile de ingrijire medicala pot utiliza datele pentru planificarea turelor. In caz de urgenta, se declanseaza o alarma inteligenta.

Tablet_healthcare.jpg"

Ingrijire interna: tabloul de bord afiseaza o imagine de ansamblu asupra tuturor camerelor din sectie. Ca urmare, personalul de ingrijire medicala de serviciu este intotdeauna informat cu privire la starea rezidentilor si poate lua masuri ori de cate ori este necesar.

Mai multa siguranta. Si un sentiment bun

Calm Care ajuta oamenii in propria casa. Inglobate intr-o solutie bazata pe web, datele sau anomaliile captate de senzori sunt comunicate serviciilor de ingrijire mobila sau rudelor. Senzorul colecteaza, de asemenea, date despre climatul camerei si poate regla temperatura, nivelul de lumina etc. pentru a se potrivi individului. Pentru mai mult confort pe tot parcursul.
Health_Zitat.jpg

Ajutam oamenii sa traiasca in continuare in propriile locuinte si sa reducem activitatea personalului de asistenta medicala internata.

Hendrik Beinke, Business Development Manager Health & Care
Messwerte_EN_neu1.png

Senzorii ofera siguranta. Si o stare de bine.

La batranete, multi oameni isi doresc sa ramana in mediile lor familiare cat mai mult timp posibil. Cu toate acestea, este important sa va asigurati ca sunt îngrijiti si se simt bine. Cu ajutorul unui senzor inteligent, acest lucru poate fi realizat. Se pot constata noi variabile de masurare relevante prin combinarea senzorilor de ultima ora. De exemplu, senzorii identifica prezenta si activitatea unui pacient, identifica vitalitatea, ofera informatii despre starea de igiena si creează un mediu confortabil. Rudele sau responsabilul serviciului de Ingrijire sunt informati dacs este detectat ceva neobisnuit.

Health_Zitat_Wechsel.jpg

Asistenta medicala in unitati de ingrijire

Uneori, un ingrijitor in casele de ingrijire medicala este responsabil pentru 60 de persoane care au nevoie de ingrijire în timpul nopții. Multisenzorul True Presence®, cu cele sapte simturi, va este de ajutor..

Mai multa siguranta prin iluminat automat

Alte aplicatii

 • tot
 • Casa & Gradina
 • Cladiri rezidentiale
 • Parcare & Transport
 • Industrie & Logistica
 • Birouri & Spatii de lucru
 • Educatie
 • Ospitalitate
 • Sanatate & Ingrijire